Manufaktúránkról

Kelemen Anita

Az élet bizonytalan. Kezdd a desszerttel!”
– Ernestine Ulmer

 

Kelemen Anita vagyok, a „Tortakreáció” cukrász manufaktúra megálmodója, kreatív cukrász, tervező és művész. Eredendően grafikusként végeztem, a cukrászat, mint hobbi került bele az életembe, az ízek, textúrák és formák. Szeretem, hogy a torta lehet a vásznam, ételfestékkel festhetek rá, csokoládéból, cukorból, tésztából bármit megalkothatok, így idővel úgy döntöttem, hogy a szenvedélyemnek szeretnék élni. 

Elvégeztem a cukrász iskolát és, hogy biztosan tudjam helyt tudok állni a cukrász pályán, kipróbáltam magam hazai és nemzetközi cukrászversenyeken, ahol több arany és ezüst díjazásokkal értékelték munkáim.

Végül grafikai pályát elhagyva beteljesült az álom és létrehoztam a kézműves cukrászműhelyem, ahol azóta is alkotok, fontosnak tartom a stílusos, letisztult megjelenést,de vallom egy torta vagy desszert úgy lesz tökéletes, ha minőségi természetes alapanyagokkal készül.

Az ízek, igények, trendek változásával én is változom, de a hitem és szenvedélyem sosem fog.

Ha szeretnéd különlegessé tenni a pillanatot, legyen az esküvő, születésnap, családi, baráti összejövetel, mi tortáinkkal és süteményeinkkel segítünk még emlékezetesebbé, édesebbé tenni az alkalmat.

Minden torta, desszert megrendelésre készül az ügyfél igényei szerint.

Képgalériánk néhány alkalomra mutat példát, és ötletet ad, de nálunk nem kell katalógusból választanod, bármilyen elképzelésre nyitottak vagyunk.

Nagy figyelmet fordítunk a részletekre, hogy valóban lenyűgöző, ehető műalkotást hozzunk létre ezért a díszítéseinket is egyedileg készítjük, ehető alapanyagokból.

Úgy gondoljuk egy finom torta elfogyasztásához nem kell indok vagy alkalom, akár hétköznapra vagy hétvégi kertipartyhoz szeretnél tortát vagy desszertet, válogass sütishop– ból ahol megtalálod az aktuális kínálatunkat is.

©Minden jog fenntartva. 2023 by Bazsik-Gönczi Nóra.